Гриценко відреагував на відкриту проти нього справу в Росії

Читать на русском
Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко відреагував на оголошення його в розшук Слідчим комітетом Російської Федерації.

Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко відреагував на оголошення його в розшук Слідчим комітетом Російської Федерації.

Про це він написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

На межі можливостей: що не вийшло в Тимошенко, Бойка та ГриценкаПоки двоє головних претендентів на президентську посаду зійшлися в другому турі, ще троє лідерів перегонів аналізують помилки й готуються до реваншу на парламентських виборах. Їхні перспективи аналізував політолог Олександр Радчук.

Так, Гриценко підкреслив, що мотиви цього розслідування - виключно політичні.

«Мотиви тут виключно політичні і переслідування виключно політично мотивоване. Росія не хоче бачити ні в нашому майбутньому парламенті, ні в уряді сильних людей, які будуть твердо відстоювати інтереси України», - написав він.

Нагадаємо, прес-секретар Басманного суду Москви Юнона Царьова повідомила, що кандидата на пост президента України і екс-міністра оборони Гриценка вимагають заочно заарештувати в Російській Федерації. Зокрема, до суду надійшло клопотання слідчих органів про обрання щодо Гриценка заочного запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Крім того, в суді повідомили, що Гриценко нібито оголосили в міжнародний розшук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: