ЦВК визначила час для агітації кандидатам на посаду президента

Читать на русском
Центральна виборча комісія визначила черговість надання ефірного часу для проведення передвиборної агітації кандидатам на посаду президента України.

Центральна виборча комісія визначила черговість надання ефірного часу для проведення передвиборної агітації кандидатам на посаду президента України Петру Порошенку і Володимиру Зеленському перед другим туром виборів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ЦВК в п'ятницю, 12 квітня.

Зеленський та «Слуга народу»: чи є фільм агітацією та як вплине на голосуванняКандидата в президенти Володимира Зеленського змусять заплатити до виборчого фонду гроші через серіал Слуга народу. Про передвиборчу агітацію поговорили з експертами.

Під час чергового засідання Центральної виборчої комісії було розподілено ефірний час на телеканалі і радіо «Суспільне».

«Ефірний час кандидатам на посаду президента України на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі «Суспільне телебачення» надано 18 квітня 2019 року в такому порядку: Зеленському В.А. - з 20.00 до 20.30, Порошенку П.О. - з 20.51 до 21.21. А на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі «Суспільне радіо» - 17 квітня 2019 року: Зеленському В.А. - з 19.00 до 19.30, Порошенку П.О. - з 20.00 до 20.30», - йдеться в повідомленні.

Раніше в ЦВК розповіли, коли стартує агітація перед другим туром виборів.

Також нагадаємо, ЦВК зафіксувала незаконну агітацію кандидатів у президенти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: