Кабмін скерує понад 50 млрд грн на підтримку регіональних проектів

Читать на русском
Кабінет міністрів України направить понад 50 мільярдів гривень на підтримку регіональних проектів через Державний фонд регіонального розвитку.

Кабінет міністрів України направить понад 50 млрд грн на підтримку регіональних проектів через Державний фонд регіонального розвитку.

Як пише «Слово і Діло», ппро це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час години запитань до уряду у Верховній раді.

Прем’єрські амбіції: хто очолить Кабмін після президентських виборівОсновні кандидати в президенти досі не називають прізвищ тих, хто, ймовірно, очолить уряд після їх перемоги. Варіанти розвитку подій проектував політолог Олександр Радчук.

Глава уряду заявив, що існує п'ять пріоритетів для розподілу коштів ДФРР. Зокрема, серед таких пріоритетів - питання освіти, як шкільної так і дошкільної.

«Цього року через ДФРР на підтримку регіональних проектів направимо понад 50 мільярдів гривень… Ми обов'язково проаналізуємо ДФРР. Є 5 ключових пріоритетів для розподілу ДФРР. У тому числі питання освіти, садочки і школи. Ми маємо інвестувати в якість життя, якість навчання, якість медичних послуг, якісну інфраструктуру, а не в якісь інші сумнівні проекти. Якщо ці пріоритети будуть порушені областями, такий ДФРР затверджено не буде», - зазначив прем'єр.

Раніше Гройсман заявив, що не вважає вибори президента приводом для своєї відставки.

Також він прокоментував президентські вибори в Україні, підкресливши, що вони стали свідченням демократичності країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: