Синоптик попередила, коли заморозки повернуться в Україну

Читать на русском
Погода в Україні суттєво погіршиться у першу половину наступного тижня, у деяких областях можливі заморозки.

Погода в Україні погіршиться у першу половину наступного тижня, у деяких областях можливі заморозки.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

З'ясувалося, скільки вихідних буде в українців весною 2019 рокуУкраїнці зможуть відпочити 3 дні поспіль в березні та 5 днів в квітні - з 27 квітня до 1 травня. Будуть відпрацювання в суботу.

Згыдно з її прогнозом, заморозки слід чекати у західних і північних областях. Однак терміни та райони Діденко обіцяє уточнювати.

Також синоптик повідомляє, що 11 квітня у деяких областях очікується зниження температури та дощі. Опади випадатимуть нерівномірно, періодично, проте практично повсюди. На півдні, у центрі та на сході ймовірні грози.

Крім того, завтра очікується зниження температури повітря. У західних областях буде найхолодніше, +8-13 градусів, а у північних очікується +11-16 градусів. У південній частині, у центральних областях та на сході +16-22 градуси. Також очікується південно-східний поричастий вітер.

У Києві четвер обіцяє бути вологим, періодично дощ, періодично прояснення. Температура повітря вночі +6-9 градусів, вдень +12-14 градусів. Раніше повідомлялося, що 10 квітня, на всій території країни, крім східних областей та Приазов'я, очікуються дощі, подекуди з грозами.

Нагадаємо, синоптики прогнозували, що квітень почнеться із похолодання.

Також народні синоптики та кліматологі зробили прогноз погоди на 2019 рік. Згідно з яким, сніг буде ледве не до квітня, а осінь прийде пізно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: