Негода залишила без світла жителів у Чернігівській області

Читать на русском
У Чернігівській області через сильний вітер 22 березня без світла лишились  62 населені пункти в 13 районах.

У Чернігівській області через сильний вітер 22 березня без світла лишились 62 населені пункти в 13 районах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив у Facebook голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник.

Негода в Україні: дві людини загинули, ще четверо в лікарняхНегода за останні дні забрала життя щонайменше двох людей, ще четверо потрапили в лікарні.

Він зазначив, що електоропостачання у постраждалих від негоди населених пунктах області буде відновлене у найкоротші терміни.

«Внаслідок сильного вітру сьогодні залишилися без світла 62 населені пункти в 13-ти районах. Буревій повалив багато дерев, пошкодив дахи житлових будинків і соціальних закладів. Наслідки негоди усуваються», - написав Мисник.

У ДСНС області повідомляють, що станом на 17:00 22 березня, внаслідок сильного вітру на території Чернігова та 7 районів області сталося руйнування покрівель шести будівель адміністративно-побутового, житлового та господарського призначення. Жертв та постраждалих немає.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 22 березня 2019 року, в Україні погіршиться погода, очікується різке посилення вітру.

Завтра, 23 березня, очікується погіршення погоди в Україні, зокрема, синоптики попереджають про мокрий сніг і дощ в деяких регіонах. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім західних областей, місцями пориви 15-20 м/с.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: