На Донбасі розблокували ще один пункт пропуску

Читать на русском
На лінії розмежування в Донецькій області розблокували роботу контрольного пункту в'їзду-виїзду Мар'їнка.
Ілюстративне фото.

На лінії розмежування в Донецькій області розблокували роботу контрольного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) «Мар'їнка».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Окуповані території Донбасу: що обіцяють у програмах кандидати в президентиМайже всі кандидати в президенти України в програмі обіцяють повернути окуповані території Донбасу.

Повідомляється, що у зв'язку зі стабілізацією ситуації в межах дорожнього коридору «Донецьк-Курахове» за рішенням командувача Об'єднаних сил сьогодні з 07:00 відновили пропуск через КПВВ «Мар'їнка». На даний момент всі КПВВ на лінії розмежування працюють у штатному режимі.

Також повідомляється, що за минулу добу пасажирський транспортний потік був динамічним і характеризувався суттєвим зростанням. Всього 9 квітня КПВВ перетнули 36,3 тисячі осіб і 4,3 тисячі транспортних засобів.

Нагадаємо, вчора після реконструкції відновив роботу контрольний пункт «Гнутове». Спочатку відкриття цього пункту пропуску було заплановано на 8 квітня, але було перенесено на добу.

Як відомо, , 5 квітня бойовики обстріляли КПВВ «Мар'їнка», в результаті чого поранення отримав український військовослужбовець. У зв'язку з інцидентом на пункті оголосили режим «червоний» і припинили пропускні операції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: