КПВВ «Гнутове» на Донбасі відновило роботу

Читать на русском
КПВВ Гнутове в Донецькій області відновило пропуск осіб через лінію розмежування. Тоді як КПВВ Мар’їнка закрите через загрозу для цивільного населення в зв’язку з обстрілами.
Ілюстративне фото.

У вівторок, 9 квітня, на КПВВ «Гнутове» в Донецькій області відновлений пропуск осіб через лінію розмежування.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує прес-центр Державної прикордонної служби України.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє збільшити кількість контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежуванняСказано 15 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Водночас, на КПВВ «Мар’їнка» продовжує діяти режим «червоний» через загрозу для цивільного населення у зв’язку з обстрілами збройними формуваннями РФ дорожнього коридору. Пропуск громадян та транспортних засобів у межах цього гуманітарного дорожнього коридору тимчасово призупинено.

Решта КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

Зазначається, що за минулу добу через КПВВ прослідувало 27,9 тисячі осіб та 2,7 тисячі транспортних засобів. Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорськ» – 30/55; «Новотроїцьке» – 10/60; «Гнутове» – 20/20.

Раніше відкриття пункту пропуску «Гнутове» було заплановане на 8 квітня, однак згодом його перенесли на добу.

Нагадаємо, контрольний пункт в'їзду-виїзду «Гнутове» на лінії розмежування в Донецькій області був закритий на реконструкцію 5 квітня.

Крім того, 5 квітня бойовики обстріляли КПВВ «Мар'їнка», в результаті чого поранення отримав український військовослужбовець. У зв'язку з інцидентом на пункті оголосили режим «червоний» і припинили пропускні операції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: