Порошенко призначив Кривоноса на нову посаду

Читать на русском
Відзначається, що відповідний указ набирає чинності з дня його опублікування. Раніше цю посаду займав перший заступник секретаря РНБО України Олег Гладковський.

Президент України Петро Порошенко у вівторок, 9 квітня, призначив заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергія Кривоноса головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

Про це повідомила прес-служба Порошенка, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що відповідний указ набуває чинності з дня його опублікування. Раніше цю посаду займав перший заступник секретаря РНБО України Олег Гладковський.

Як повідомлялося, 12 березня Порошенко призначив Кривоноса заступником голови РНБО.

Нагадаємо, 4 березня Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО після журналістського розслідування про корупцію в оборонній сфері. Через це розслідування президент також закликав провести міжнародний аудит в Укроборонпромі.

Згідно з розслідуванням журналістів, підприємства «Укроборонпрому» купували деталі, поставлені контрабандою з Росії групою ділків. При цьому ціни на деталі завищувалися в кілька разів.

Раніше Кабмін схвалив поліграф для перевірки чиновників «Укроборонпрому».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: