Зеленський висловився про переговори з Путіним

Читать на русском
Кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

При цьому він зазначив, що говорити з Москвою потрібно в присутності західних представників.   «Потрібно продовжувати Мінські домовленості, але всі згодні, що потрібно реформувати мінський формат. Повинен бути формат переговорів з РФ в присутності західних представників», - сказав Зеленський в ефірі телеканалу «Україна», передає «Слово і Діло».

Кандидат також зазначив, що Україні потрібно якомога швидше припинити вогонь на Донбасі.

«Ми не можемо дозволити довгий процес, тому що кожен день ми починаємо ранок (з новин про те. - Ред.), скільки наших хлопців загинуло на сході», - цитує Зеленського «РІА Новини».   Раніше Зеленський заявляв, що в разі перемоги на виборах 2019 зустрінеться з Путіним тільки після повернення територій.

Вибори президента пройшли в Україні 31 березня. Згідно з підсумковими результатами першого туру, Володимир Зеленський отримав 30,24% голосів, а Петро Порошенко - 15,95%.

Оскільки потрібних для перемоги 50% не набрав ніхто, Зеленський і Порошенко візьмуть участь у другому турі голосування, який призначений на 21 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: