У Кремлі прокоментували готовність Зеленського до переговорів

Читать на русском
Путін відкритий до діалогу для вирішення проблемних питань, але конфлікт на Донбасі повинні вирішувати самі українці, каже Пєсков.

Президент Росії Володимир Путін відкритий до діалогу для вирішення всіх проблем, які стоять на порядку денному.

Як пише «Слово і Діло», так прокоментував слова кандидата в президенти України Володимира Зеленського про готовність до зустрічі з главою РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС в понеділок, 8 квітня.

«Путін завжди відкритий для діалогу, за винятком ситуацій, коли цей діалог намагаються обрамити різними провокаціями, прикрасити диверсіями і так далі. У цьому випадку реакція Путіна вельми чітка, недвозначна і рішуча. Але при цьому президент Путін завжди був і залишається прихильником діалогу для вирішення тих проблем, які стоять на порядку денному», - сказав Пєсков.

При цьому прес-секретар президента РФ зазначив, що ситуацію на Донбасі повинні врегулювати самі українці, а Москва не є стороною конфлікту.

«Путін неодноразово говорив, що для того, щоб врегулювати конфлікт на Донбасі, головне - це не діалог з Москвою, бо Москва не є учасницею цього конфлікту. Це внутрішньоукраїнський конфлікт, і його можуть вирішити самі українці, якщо вони будуть говорити один з одним», - сказав Пєсков.

Як повідомлялося, напередодні Зеленський заявив про готовність вести переговори з Володимиром Путіним, але наголосив, що при цьому не може йтися про жертвування якимись територіями або людьми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: