Зеленський розповів, що скаже Путіну при зустрічі

Читать на русском
У разі перемоги на виборах 2019 Зеленський зустрінеться з Путіним тільки після повернення територій.

Кандидат у президенти України на виборах 2019 Володимир Зеленський заявив, що в разі перемоги зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним тільки після повернення захоплених територій.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

Зеленський і Тимошенко відреагували на дані екзит-полівДо другого туру, згідно з попередніми результатами, проходять відомий актор і чинний президент.

Зокрема, Зеленський зазначив, що вимагатиме компенсацію за окупацію Криму і Донбасу.

«А що вже є дата, коли ми зустрічаємося з Путіним? Якщо зустрінуся з паном Путіним, я йому скажу: «Ну, нарешті ви повернули наші території. Скільки готові ще компенсувати грошей за те, що ви відібрали наші території і допомагали людям, які допомагали ескалації Криму та Донбасу?», - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський виключив об'єднання з Юлією Тимошенко перед другим туром виборів. Він також подякував українцям за підтримку і назвав результати екзит-полів, за даними яких він набирає близько 30% голосів, «початком шляху до перемоги».

Відзначимо, за даними Національного екзит-полу на 18:00, зараз лідирує Володимир Зеленський з 30,4% голосів, за Порошенка віддали голоси 17,8% респондентів, у Юлії Тимошенко 14,2% голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: