РФ запропонувала Києву переговори щодо чартерів

Читать на русском
Росавіація запропонувала владі України провести переговори щодо відновлення авіасполучення в повному обсязі.

Росавіація запропонувала владі України провести переговори щодо відновлення авіасполучення в повному обсязі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Росавіації, передає ТАСС.

Візит Бойка та Медведчука до Москви: справу відкрили на прикордонну та авіаслужбуЧерез політ народного депутата Юрія Бойка та його соратника Віктора Медведчука до Москви відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

У РФ запропонували провести переговори і відновити повітряне сполучення на регулярній і чартерної основі.

«У відповідь на заборону прямого чартерного повітряного сполучення влади України між нашими країнами, пропонуємо провести переговори і відновити повітряне сполучення на регулярній і чартерної основі між Росією і Україною в повному обсязі. Впевнені в тому, що таке рішення відповідає інтересам наших народів і авіапасажирів», - йдеться в повідомленні Росавіації.

Раніше повідомлялося, що Кабмін заборонив нерегулярне пряме авіасполучення з Росією за винятком рейсів, необхідних для забезпечення роботи місій ООН, ОБСЄ і Червоного хреста.

Нагадаємо, 22 березня Медведчук і Бойко зустрілися в Москві з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим і главою Газпрому Олексієм Міллером.

Після цього ГПУ відкрило справу на Бойко і Медведчука за прямий переліт до Росії. А прем'єр-міністр Володимир Гройсман попросив прикордонників, Державіаслужби і Украерорух перевірити, де було порушення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: