Кабмін заборонив нерегулярне пряме авіасполучення з Росією

Читать на русском
Кабінет міністрів України заборонив нерегулярні прямі авіаперельоти до Російської Федерації.

Кабінет міністрів України заборонив нерегулярні прямі авіаперельоти до Російської Федерації.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду, передає «Слово і Діло».

Навіщо Медведчук і Бойко їздили до Москви та що це їм дасть?22 березня Медведчук і Бойко неподалік від Москви зустрілися з російським прем'єром. За заявленою інформацією, сторони обговорили російсько-українські відносини, зокрема контракт на транзит російського газу через територію України.

Відзначимо, з відповідним рішенням виступив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков після того, як повідомив членам уряду про те, що в березні Юрій Бойко і глава політради «Опозиційною платформи - За життя» Віктор Медведчук відвідали РФ без порушень закону.

«Тому ми пропонуємо внести зміни до положення про використання повітряного простору України, розроблені для захисту державної безпеки ... Пропонуємо заборонити нерегулярні рейси, за винятком тих, які необхідні для місій міжнародних організацій - ООН, ОБСЄ і Червоного Хреста», - зазначив Аваков.

Після цього члени уряду підтримали заборону нерегулярних рейсів до РФ.

Нагадаємо, через політ народного депутата Юрія Бойка та його соратника Віктора Медведчука до Москви відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: