На кордоні з Румунією будують паркан: закарпатці перекрили дорогу

Читать на русском
Прикордонники почали встановлювати загороджувальний паркан на лінії державного кордону з Румунією, проте мешканці Закарпаття вимагають цього не робити і влаштовують провокації.

Прикордонники Мукачівського загону на ділянці відділу прикордонної служби «Ділове» почали встановлювати загороджувальний паркан на лінії державного кордону з Румунією, проте мешканці Закарпаття вимагають цього не робити і влаштовують провокації.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«Фактор рідної землі»: навіщо РФ посилює війська на кордонах з УкраїноюРосія продовжує посилювати війська, що в будь-який момент можуть напасти на Україну зі сходу, півночі та півдня.

Зазначається, що у зв’язку з настанням сприятливих погодних умов та збільшенням кількості спроб правопорушників незаконно перетнути кордон, охоронці кордону відновили роботи з інженерно-технічного облаштування кордону, зокрема з Румунією.

У вівторок, 2 квітня, як тільки прикордонники розпочали роботи на ділянці відділу прикордонної служби «Ділове», прибуло близько 40 молодиків з вимогою зупинити встановлення огорожі.

«Молодики намагалися усіляко заважати правоохоронцям та провокувати їх. Також до місця встановлення огорожі прибув сільський голова н.п. Ділове», - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, роботи з будівництва огорожі продовжуються.

Разом з тим повідомляється, що місцеві мешканці, демонструючи не погодження з представниками Держприкордонслужби також перекрили автомобільну дорогу сполученням «Рахів – Мукачеве

На місце події викликали Національної поліції.

Нагадаэмо, раніше почалися роботи по реалізації запланованих заходів з інженерно-технічного облаштування російсько-українського держкордону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: