Облаштування російсько-українського кордону: з бюджету планують освоїти 400 млн грн

Читать на русском
У квітні почалися роботи по реалізації запланованих заходів з інженерно-технічного облаштування російсько-українського держкордону.
Ілюстративне фото.Фото МВС.

У квітні почалися роботи по реалізації запланованих заходів з інженерно-технічного облаштування російсько-українського держкордону.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Оновлені дані ЦВК: явка виборців та лідери першого туру виборів у регіонах УкраїниЗа Зеленського найбільше голосів віддали мешканці дніпропетровської області, Порошенка підтримали на заході України, а на сході голосували за Бойка.

«Зокрема, проводяться роботи на ділянці Луганської області. Підрядні організації провели підготовчі роботи для будівництва рокадних доріг, проводиться влаштування загороджень і противотранспортних ровів. Тривають проектно-вишукувальні роботи», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на ділянці відділу прикордонної служби «Лозним-Олександрівка» влаштовано 6,3 км загороджень зі спіралі типу «Єгоза» та влаштовано понад 13 км противотранспортних (протитанкових) ровів. На ділянці Золочівського району Харківської області проводяться роботи з обладнання системи відеоспостереження і контролю.

Окрім Луганської та Харківської областей проводяться роботи з реконструкції, будівництва та облаштування об'єктів у Чернігівській області. В межах Сумської області проводиться розробка проектно-кошторисної документа з інженерно-технічного облаштування державного кордону.

У МВС повідомили, що всього на 2019 рік передбачено виділення з бюджету 400 млн гривень. За ці кошти планується розгорнути 5 комплексів відеоспостереження і сигналізації, влаштувати 50 кілометрів противотранспортные ровів, 9,5 км сітчастого огородження, 47,9 км загороджень зі спіралями типу «Єгоза», прокласти 65,8 км рокадную дороги, обладнувати 40 переходів рокадную дороги через складні ділянки, виконати роботи з реконструкції приміщень для підрозділів охорони кордону на 3 об'єктах.

Нагадаємо, прикордонники розповіли, скільки іноземців не пустили в Україну в день виборів.

Також оприлюднили остаточні результати голосування на закордонних дільницях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: