Аваков розповів, хто перебував під будівлею ЦВК у день виборів

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, хто знаходився біля будівлі Центральної виборчої комісії, 31 березня, в день виборів президента України.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, хто знаходився біля будівлі Центральної виборчої комісії, 31 березня, в день виборів президента України.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу ICTV, пише «Слово і Діло».

Майдан чи війна: що чекає Україну після президентських виборівОрганізатором вуличних акцій можуть виступити проросійські сили, зацікавлені в дестабілізації ситуації в Україні.

«Так, так, ми знали, хто це такі. Це нещасні хлопці, які приїхали з Харкова. Одна з охоронних компаній, яку найняли так сказати охороняти потенційну схему в разі протестів. Вони прибули з самого ранку 31 числа. Вони відразу познайомилися з нашими київськими поліцейськими і до вечора перебували там», - сказав глава МВС.

Аваков також зазначив, що окрему увагу було приділено спостерігачам від «Національних дружин»: «Я не бачу в цьому загрози. Практично по всій країні ми не спостерігали ніяких силових дій і кампаній. Ніхто не бачив ніяких агресивних дій».

Нагадаємо, 31 березня, в день президентських виборів, під ЦВК зібралося більше сотні невідомих молодих людей спортивної статури. У Нацполіції заявляли, що будуть швидко і жорстко реагувати на правопорушення під стінами ЦВК.

Раніше Аваков розповів про спроби атаки на сервер ЦВК під час виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: