КПВВ «Гнутове» закриють на реконструкцію

Читать на русском
КПВВ Гнутове, що розташований в межах діючого гуманітарного дорожнього коридору Новоазовськ - Покровськ - Талаківка - Маріуполь, в період з 5 по 7 квітня буде закритий на реконструкцію.

КПВВ «Гнутове», що розташований в межах діючого гуманітарного дорожнього коридору «Новоазовськ - Покровськ - Талаківка - Маріуполь», в період з 5 по 7 квітня буде закритий на реконструкцію.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Facebook.

Оновлені дані ЦВК: явка виборців та лідери першого туру виборів у регіонах УкраїниЗа Зеленського найбільше голосів віддали мешканці дніпропетровської області, Порошенка підтримали на заході України, а на сході голосували за Бойка.

Зазначається, що вже змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю. Завершується будівництво укриття, навісів-накопичувачів для осіб, які перетинають лінію розмежування.

«Задля забезпечення безпеки проведення робіт за рішенням Командувача об’єднаних сил з 5 по 7 квітня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ «Гнутове». Це мінімально необхідний час для оновлення дорожнього покриття, монтажу конструкцій, підключення до мереж електро- та водопостачання і водовідведення», - йдеться в повідомленні.

Командування Об’єднаних сил акцентує увагу громадян на врахуванні цієї інформації при плануванні своїх поїздок.

Нагадаємо, з початку вівторка через обстріли бойовиків двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули і двоє отримали поранення.

Також стало відомо, що військовослужбовцям у ООС підвищили зарплати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: