На Закарпатті в ДТП потрапив автомобіль, що перевозив виборчі бюлетені

Читать на русском
На Закарпатті сталася ДТП за участю автомобіля, в якому перевозили виборчі бюлетені, легких тілесних ушкоджень дістала голова дільничної виборчої комісії, що перебувала у салоні.

У смт Буштино Тячівського району Закарпатської області сталася ДТП за участю автомобіля, в якому перевозили виборчі бюлетені, легких тілесних ушкоджень дістала голова дільничної виборчої комісії, що перебувала у салоні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє в понеділок відділ комунікації поліції Закарпатської області, ДТП сталася опівночі в смт Буштино.

Президентські вибори в Україні: явка виборців і лідери за регіонамиЯвка на президентські вибори в Україні склала 62,78 відсотка. До другого туру виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

«На автодорозі не розминулися автомобілі Mercedes Sprinter і Iveco. В останньому перебувала 47-річна жінка, голова дільничної виборчої комісії №210535. Також у машині перевозили виборчу документацію. У результаті аварії голова ДВК дістала незначних тілесних ушкоджень», - йдеться в повідомленні.

Виборчі бюлетені, які були в Iveco, не постраждали. Їх перевантажили до іншого автомобіля та доправили на окружну виборчу комісію в Хуст. Триває перевірка.

Нагадаємо, що кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,40% й 16,08% голосів виборців відповідно до підсумків обробки 77,95% протоколів Центральною виборчою комісією.

Після закриття дільниць напередодні всі екзит-поли показали безумовне лідерство Володимира Зеленського. За даними опитувань у день виборів, кандидат упевнено закріпився на першому місці з результатом близько 30% голосів.

Нагадаємо, в ЦВК заявили про початок підготовки до другого туру виборів президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: