Лідери не змінилися: ЦВК опрацювала 77,95% протоколів

Читать на русском
Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,40 відсотка й 16,08 відсотка голосів виборців.

Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,40% й 16,08% голосів виборців відповідно до підсумків обробки 77,95% протоколів Центральною виборчою комісією.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію ЦВК.

Президентські вибори в Україні: явка виборців і лідери за регіонамиЯвка на президентські вибори в Україні склала 62,78 відсотка. До другого туру виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Як повідомляється на сайті ЦВК, за Юлію Тимошенко проголосували 13,20% виборців, за Юрія Бойка – 11,52%.

Лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка підтримали 7,06%, екс-голову СБУ Ігоря Смешка – 5,95%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка – 5,23%, кандидата від партії «Опозиційний блок» Олександра Вілкула – 4,3%, представника партії «Свобода» Руслана Кошулинського – 1,65%.

Визнані недійсними 1,18% виборчих бюлетенів.

Після закриття дільниць напередодні всі екзит-поли показали безумовне лідерство Володимира Зеленського. За даними опитувань у день виборів, кандидат упевнено закріпився на першому місці з результатом близько 30% голосів.

Нагадаємо, в ЦВК заявили про початок підготовки до другого туру виборів президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: