ЦВК оприлюднила результати голосування на закордонних дільницях

Читать на русском
На закордонних дільницях на голосуванні на виборах президента України лідирує нинішній президент України Петро Порошенко.

На закордонних дільницях на голосуванні на виборах президента України лідирує нинішній президент України Петро Порошенко.

Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Центральної виборчої комісії, пише «Слово і Діло».

Президентські вибори в Україні: явка виборців і лідери за регіонамиЯвка на президентські вибори в Україні склала 62,78 відсотка. До другого туру виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Відзначимо, станом на 13:15 1 квітня було оброблено 98,01% протоколів по закордонному округу, який складається з 101-ї дільниці. Також вказується, що всього в голосуванні за кордоном взяли участь понад 53 тис. українців.

За результатами обробки 98,01% протоколів, кандидати розподіляються в такому порядку:

Відзначимо, в Італії участь у виборах взяли понад 5 тис. українців і Порошенко переміг із результатом 40,60%. В Іспанії майже із 4 тис. виборців, 37,66% підтримали чинного президента, а в Німеччині - 42,18% із більш ніж 7 тис. виборців.

У той самий час Зеленський показав найвищі результати у Польщі - 38,41% із більш 7 тис. виборців, а в Чехії - 36,68 з 4,5 тис. українців.

Нагадаємо, ЦВК уже опрацювала 75,13% протоколів.

Також нагадаємо, в ЦВК заявили про початок підготовки до другого туру виборів президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: