Супрун порадила, як поводитися в очікуванні результатів голосування на виборах

Читать на русском
В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун порадила спілкуватися з друзями й пити розслаблюючі напої в очікуванні результатів голосування.

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун порадила спілкуватися з друзями і пити розслаблюючі напої в очікуванні результатів голосування.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Чекаючи результатів голосування, не буде зайвим розслабитися і заспокоїться. Після такого напруженого тижня у багатьох людей може виникнути бажання піти з друзями і близькими в бар. Пити з друзями дійсно корисно для здоров'я», - пише чиновниця.

Також вона зазначає, що головне - зустрітися з друзями, оскільки, за її словами, від спілкування з ними, жартів, виділяється серотонін, а від очікування зустрічі в барі та приємної атмосфери розслаблення - дофамін.

Що пити, не так уже й важливо, говорить Супрун, але радить у даному випадку чаї, в тому числі й трав'яні. Зокрема, найкраще підійде гібіскус, білий чай, вербена, ромашка лікарська, меліса, зелений чай, імбир, звіробій. Також ці чаї будуть корисні під час дедлайнів на роботі або в кінці робочого тижня.

Раніше Супрун розповіла, що робити при отруєнні дітей побутовою хімією.

Також нагадаємо, Супрун повідомила, як захистити психіку під час «передвиборчого загострення».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: