Супрун розповіла, як захистити психіку під час «передвиборчого загострення»

Читать на русском
Супрун зазначила, що люди, які ведуть себе неадекватно можуть мати психічні проблеми або розлади. В цьому випадку краще допомогти людині отримати професійну допомогу.

У найближчі тижні люди, яких будуть вражати прояви «передвиборчого загострення» можуть поводитись імпульсивно й неадекватно, порушуючи чужі кордони й навіть змушуючи інших відчувати себе в небезпеці.

Про це повідомила виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook у четвер, 21 березня, пише «Слово і Діло».

Супрун порадила, як захистити своє психічне здоров'я під час подібних «атак».

  • У разі маніпуляторів із грубою поведінкою і активними рухами - розверніться і йдіть геть. Сперечатися і доводити власну думку таким людям немає сенсу. Можете вислухати людину і навіть намагатися її заспокоїти, але це спрацьовує не у всіх випадках;

  • Встановіть міцні особисті кордони. Якщо ви будете тримати оборону навколо власних принципів - вас буде складно вивести із рівноваги;

  • Нагадайте людям, що їхня поведінка може мати негативні наслідки. Але в цьому випадку важливо не відповідати агресією на агресію;

  • Розмовляйте низьким і спокійним голосом, звертайтеся до людини лише після того, як вона висловить свою думку;

  • Якщо конструктивне обговорення не виходить - ігноруйте неадекватну поведінка і уникайте будь-якого контакту.

Супрун зазначила, що люди, які ведуть себе неадекватно можуть мати психічні проблеми або розлади. В цьому випадку краще допомогти людині отримати професійну допомогу.

В. о. міністра зазначила, що спілкування з агресивною людиною може стати причиною додаткового стресу, погано вплинути на ваше самопочуття і настрій. Не дозволяйте негативу залишатися із вами - вийдіть на прогулянку або пробіжку або просто поговоріть із близькою людиною.

Також Супрун розвінчала міфи про реакцію організму на вакцинацію.

Раніше повідомлялося, Супрун розповіла, як підтримувати роботу нирок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: