Вибори-2019: оприлюднили дані підрахунку 90% голосів

Читать на русском
Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,26 й 15,99 відсотка голосів виборців відповідно до даних ЦВК.

Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,26% й 15,99% голосів виборців відповідно до підсумків обробки 90% протоколів Центральною виборчою комісією.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи «Вибори» на табло Центрвиборчкому.

Оновлені дані ЦВК: явка виборців та лідери першого туру виборів у регіонах УкраїниЗа Зеленського найбільше голосів віддали мешканці дніпропетровської області, Порошенка підтримали на заході України, а на сході голосували за Бойка.

За результатами підрахунку 90% протоколів, Зеленський набирає 30,26% голосів. Далі йдуть Петро Порошенко з результатом 15,99% голосів, Юлія Тимошенко – 13,35%. П'ятірку лідерів замикають Юрій Бойко (11,53%) та Анатолій Гриценко (7,00%). Проголосували понад 16,5 млн виборців.

Нагадаємо, після закриття дільниць напередодні всі екзит-поли показали безумовне лідерство Володимира Зеленського. За даними опитувань у день виборів, кандидат упевнено закріпився на першому місці з результатом близько 30% голосів.

У ЦВК заявили про початок підготовки до другого туру виборів президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: