Зеленському віддати свій голос на виборах заважали журналісти

Читать на русском
Кандидат у президенти, шоу-мен Володимир Зеленський приїхав на виборчу дільницю для участі в голосуванні під час виборів президента, 31 березня.

Кандидат у президенти, шоу-мен Володимир Зеленський приїхав на виборчу дільницю для участі в голосуванні на виборах президента, 31 березня.

Кандидат у президенти, шоу-мен Володимир Зеленський приїхав на виборчу дільницю для участі в голосуванні під час виборів президента, 31 березня.
Фото - РБК-Україна

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію «РБК-Україна».

Об 11:05 Володимир Зеленський приїхав на виборчу дільницю для участі в голосуванні. Як повідомляє кореспондент, на ділянці були присутні багато журналістів, які ускладнювали Зеленському процес голосування.

Журналісти вели Зеленського його прямо до авто. В результаті, коли підійшли до авто, виявилося що його підвели не до тієї машини.

Також, Юлія Тимошенко разом із чоловіком та соратниками проголосувала на Подолі в приміщенні ліцею номер 100.

Раніше стало відомо, що лава Верховної ради України Андрій Парубій вже проголосував на президентських виборах на дільниці у Будинку офіцерів. У коментарях журналістам він підкреслив, що президент України - це перш за все, Головнокомандувач України.

Також нагадаємо, що одними з найперших на виборах проголосували мер Києва Віталій Кличко, який приїхав на виборчу дільницю на велосипеді, а також канддат в президенти Юрій Бойко.

Відзначимо, предстоятель Помісної Православної церкви України Епіфаній також з самого ранку вже встиг проголосувати на президентських виборах. У коментарях журналістам, він підкреслив, що ці вибори є дуже важливими, оскільки країна знаходиться в стані війни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: