Йованович прокоментувала вибори в Україні

Читать на русском
Посол США в Україні Марі Йованович висловила сподівання, що українські виборці на виборах президента скористаються можливістю сформувати майбутнє своєї нації.

Посол США в Україні Марі Йованович назвала 31 березня, коли тривають вибори українського президента, «знаменним» днем для демократії.

Дипломата процитувало у Twitter американське посольство у Києві, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні знаменний день для демократії, оскільки громадяни України йдуть на вибори. Я сподіваюся, що всі українські виборці скористаються цією важливою можливістю для формування майбутнього своєї нації», – сказала Йованович.

Із 8.00 до 20.00 в Україні працюватимуть виборчі дільниці для голосування на чергових президентських виборах. У виборах бере участь рекордна кількість кандидатів: у бюлетені вказано 39 прізвищ.

Перші кроки на посаді президента: що обіцяють зробити кандидатиЮлія Тимошенко обіцяє одразу сім перших кроків у разі обрання президентом, а Володимир Зеленський планує внести кілька законопроектів.

Додамо, явка виборців під час голосування за президента України станом на 11:00 31 березня становила 16,08% за даними 81 виборчого округу з 199 по всій країні.

Нагадаємо, у день голосування по всій Україні на чергування вийшли 135,4 тис. співробітників МВС.

Раніше «Слово і Діло» з'ясовувало, наскільки результати президентських виборів в Україні збігалися з екзит-полами і соцопитуваннями.

Також «Слово і Діло» подивилося, які перші кроки на посаді глави держави обіцяють кандидати в разі перемоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: