Вибори-2019: безпеку українців забезпечують понад 135 тис. співробітників

Читать на русском
31 березня, в Україні стартував перший тур президентських виборів. Центрвиборчком затвердив остаточний список із 39 кандидатів.

У день голосування по всій Україні на чергування вийшли 135,4 тис. співробітників МВС.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Виборчий марафон вже розпочато, і про вашу безпеку сьогодні дбають 135,4 тис. співробітників МВС. Якщо у вас виникли якісь проблеми, зверніться до людей у формі. Вони обов’язково допоможуть!» - вказується в повідомленні.

Раніше у Службі зовнішньої розвідки України припускали, що російські спецслужби готують під час проведення виборів низку провокацій на виборчих дільницях: вплив на трудових мігрантів, а також масштабні кібератаки на сервери Центральної виборчої комісії та окружних виборчих комісій України для зараження «вірусом-закладкою».

Українські правоохоронці перейшли на посилений режим роботи.

Сьогодні, 31 березня, в Україні стартував перший тур президентських виборів. Центрвиборчком затвердив остаточний список із 39 кандидатів.

Виборчі дільниці для голосування відкрилися о 8 ранку. Виборці можуть проголосувати до 20:00.

Додамо, що напередодні виборів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков припустив, що за результатами виборів розрив між кандидатами в президенти може досягати всього 1,5-2% і, в такому разі, можливі вуличні безконтрольні акції.

Також 29 грудня 2018 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв, що МВС не допустить застосування незаконних схем на виборах 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: