Кабмін створив Національний центр оперативного управління телекоммереж

Читать на русском
Кабінет міністрів України вирішив створити Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій.

Кабінет міністрів України вирішив створити Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій.

Це закріплено розпорядженням Кабміну №177-р від 27 березня 2019 року, пише «Слово і Діло».

Як працюють міністри Гройсмана. Дайджест обіцянок Кабміну з 27 лютого до 27 березня 2019 рокуУ нашому дайждесті урядових обіцянок за кінець лютого та березень найбільше нових зобов’язань на себе взяв Омелян, але він же й найбільше провалив.

Зазначений центр призначений для забезпечення оперативно-технічного управління телекомунікаційними мережами загального користування всіх операторів телекомунікацій в умовах надзвичайних ситуацій, надзвичайного та воєнного стану і створюється як державна установа Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в рамках загальної чисельності й в межах коштів державного бюджету, передбаченого для Держспецзв'язку.

Як повідомлялося, Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України вирішила створити Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій України ще в 2017 році.

На початку грудня 2018 року Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації (Держспецзв'язку) оголосила про початок роботи Національного центру оперативно-технічного управління телекомунікаційними мережами України (НЦУ).

Раніше Кабмін дозволив постачання електроенергії боржникам.

Також нагадаємо, в Кабміні назвали нові терміни старту великої приватизації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: