У Кабміні назвали нові терміни старту великої приватизації

Читать на русском
Приватизація великих підприємств України відкладається вже котрий рік. Тепер їх обіцяють почати продавати в середині року.

Продажі об'єктів великої приватизації розпочнуться в середині поточного року.

Як пише «Слово і Діло», про це під час Години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 22 березня, заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

ЄБРР допоможе почати велику приватизацію в УкраїніПриватизація запланована на поточний рік. Представники ЄБРР і Фонду державного майна вже обговорили ситуацію на Одеському припортовому заводі та Pericles Global Advisory.

За його словами, успішні конкурси очікуються щодо тих об'єктів, за якими в судах зараз не оскаржуються результати конкурсів з вибору інвестиційних радників.

«У нас є кілька компаній, за якими, на щастя, не оскаржується, і там процес підготовки йде досить жваво, і Фонд державного майна обіцяє десь в середині року вийти на результативні конкурси», - сказав він.

Зазначимо, так звана велика приватизація відкладається вже котрий рік. При цьому торік стартувала мала приватизація, яка принесла в бюджет уже близько мільярда гривень.

Нагадаємо, раніше Кабмін оновив список об'єктів приватизації. З переліку великої приватизації уряд виключив вісім об'єктів і додали 16 нових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: