Мороз зняв свою кандидатуру з виборів президента України

Читать на русском
Кандидат у президенти України Олександр Мороз відкликав свою кандидатуру з виборів у 2019 році.

Кандидат у президенти України Олександр Мороз відкликав свою кандидатуру з виборів.

Як пише «Слово і Діло», про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Що задекларував кандидат у президенти МорозСтаном на 2017 рік у Олександра Мороза не було ані автомобіля, ані землі. З нерухомості – лише квартира у спільній власності з дружиною.

Рішення про відмову від участі у виборах було прийняте на політраді партії, повідомив він.

«Політрада партії, що висунула мою кандидатуру на пост Президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід виборчої кампанії і зробила обґрунтований висновок про підготовку небувалої безцеремонної фальсифікації виборів», - написав Мороз.

«Актив партії вважає недоцільним продовжувати мою участь в кампанії – політичному фарсі, змирившись з його суттю. Враховуючи викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост Президента України», - зазначається в оприлюдненій заяві.

Як відомо на вибори президента України у 2019 році ЦВК зареєструвала 44 кандидати в президенти, кожен з яких мав право зняти свою кандидатуру з виборів до 7 березня 2019 року. Цим правом скористалися 5 кандидатів: Дмитро Гнап, Дмитро Добродомов, Сергій Кривонос, Євген Мураєв та Андрій Садовий.

Нагадаємо, в нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: