«Цукровий прокурор» намагався поновитися на посаді

Читать на русском
Колишній заступник очільника прокуратури Київської області намагався через столичний адмінсуд повернутися на роботу.

Суд відмовив у поновленні на посаді заступника прокурора Київської області Олександру Колеснику, якого детективи НАБУ і прокурори САП обвинувачують у причетності до розкрадання 30 тисяч тонн цукру Аграрного фонду.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, «цукровий прокурор» Колесник подав до Окружного адміністративного суду міста Києва позов, в якому просив визнати протиправним та скасувати наказ Генеральної прокуратури про притягнення до його дисциплінарної відповідальності; поновити його на посаді, а також стягнути з прокуратури Київської області середній заробіток за час вимушеного прогулу з 23 червня 2016 року до дня поновлення на посаді.

Однак рішенням Окружного адмінсуду Києва від 26 листопада 2018 року йому у задоволенні позову було відмовлено. Не погодившись із таким рішенням, Колесник подав апеляційну скаргу. Проте апеляційний адмінсуд залишив скаргу без задоволення.

Нагадаємо, справу «цукрового прокурора» знову повернули до САП. Пізніше, суд відправив на повторний розподіл справу «цукрового прокурора», а після відкрив провадження за скаргою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: