ГПУ завершила досудове розслідування щодо «цукрового» екс-глави Аграрного фонду

Читать на русском
ГПУ досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою екс-директора Аграрного фонду в привласненні коштів Держбюджету.

Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою колишнього директора Аграрного фонду України та колишніх директорів приватних товариств у привласненні коштів Державного бюджету.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

Згідно з повідомленням, сума привласненних держкоштів склала понад 363 млн гривень. Як відомо, ці гроші в 2010 році були виділені Аграрному фонду України для закупівлі цукру. Також зазначених осіб підозрюють у підробці документів.

У НАБУ відзвітували про результати роботи з початку року. ІнфографікаСтаном на 17 травня Національне антикорупційне бюро зареєструвало 151 кримінальне провадження та склало 32 повідомлення про підозру щодо 15 чиновників.

«Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України. Сторонам надано доступ до матеріалів досудового розслідування, після ознайомлення з якими обвинувальний акт щодо вказаних осіб буде передано до суду для розгляду по суті», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 травня директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що працівники НАБУ затримали заступника керівника прокуратури Київської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: