Порошенко в березні задекларував понад 83 мільйони дивідендів

Читать на русском
Порошенко в березні вніс до декларацій зміни в майновому стані на загальну суму 165,5 млн грн.

Президент України, кандидат на пост глави держави Петро Порошенко в березні вніс до декларацій зміни у майновому стані на загальну суму 165,5 мільйонів гривень.

Як пише «Слово і Діло», інформація відображена у е-деклараціях за 1 березня і 22 березня.

Долар по 10 і продаж Roshen: скільки обіцянок із передвиборчої риторики виконав ПорошенкоДо президентських виборів в Україні залишився рік і Слово і Діло починає підбивати підсумки виконання обіцянок. Розбираємося, що зі своєї передвиборчої риторики виконав президент Петро Порошенко.

Так, у повідомленні, поданому до реєстру декларацій 1 березня, президент вказав 45 мільйонів гривень дивідендів, який надійшли йому від компанії ПАТ «ЗНКІФ» Прайм ессетс Кепітал», бенефіціаром якої він є.

Крім того вказується, що ще 983941 грн Порошенко отримав у вигляді відсотків від Міжнародного інвестиційного банку, який належить йому.

А також він отримав у вигляді повернення вартості придбання облігацій внутрішньої державної позики на суму 80947884 грн.

Згідно з повідомленням про суттєві зміни в майновому стані, поданому до реєстру е-декларацій 22 березня, Порошенко отримав ще 38,5 млн грн дивідендів від ПАТ «ЗНКІФ» Прайм ессетс Кепітал».

Нагадаємо, раніше у лютому Петро Порошенко задекларував майже 20 мільйонів гривень дивідендів і процентів.

У 2018 році доходи президента зросли майже у 8 разів: за неповний 2018 рік Порошенко задекларував майже 124 мільйони гривень прибутку.

Також «Слово і Діло» писало, скільки обіцянок із передвиборчої риторики виконав Порошенко.

Нагадаємо, в нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: