НКРЕКП виявила порушення ще в чотирьох облгазах Фірташа

Читать на русском
НКРЕКП, під час перевірок виявила порушення на підприємствах Запоріжгаз, Львівгаз, Чернігівгаз, Чернівцігаз.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), під час перевірок виявила порушення на підприємствах «Запоріжгаз», «Львівгаз», «Чернігівгаз», «Чернівцігаз».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на матеріали на сайті НКРЕКП.

Як облгази завищують рахунки та що з цим робити?В НКРЕКП попередили про проведення позапланових перевірок 20 операторів газорозподільних мереж.

Згідно з проектами рішень, НКРЕКП має намір на засіданні 29 березня накласти штраф по 850 тис. грн на ці компанії та зобов'язати їх провести перерахунок обсягів споживання газу для побутових споживачів до 18 квітня.

Нагадаємо, НКРЕКП почала перевірки облгазів через завищені платіжки за газ. Перевірки, який триватимуть до середини квітня, стартували у Вінницькій, Волинській, Київській, Івано-Франківській, Харківській, Чернігівській, Закарпатській і Хмельницькій областях.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), за результатами перевірок вже оштрафувала компанії Хмельницькгаз, Закарпатгаз, Івано-Франківськгаз та Харківгаз.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: