Зведення штабу ООС: 14 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У цілому українські військові нарахували 31 міну, випущену із заборонених мінометів калібру 120 і 82 мм. У результаті ворожих обстрілів один військовий отримав поранення.

На Донбасі окупанти 14 разів обстріляли українські позиції і застосовували зброю заборонених калібрів.

Про це в Facebook повідомляє штаб ООС ввечері, 26 березня, пише «Слово і Діло».

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики 9 разів порушили «режим тиші».

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 березняСитуація на сході країни на 26 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

З ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї окупанти тричі обстріляли позиції ЗСУ в районі Авдіївки; двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Лебединського; з великокаліберних кулеметів - біля Красногорівки; зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі Кам'янки; із ручних протитанкових і підствольних гранатометів - поблизу Водяного; з великокаліберних кулеметів - біля Мар'їнки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти 5 разів обстріляли українські позиції.

З мінометів калібру 120 мм і протитанкових ракетних комплексів бойовики стріляли по позиціях поблизу Кримського; з мінометів калібру 120 мм і озброєння бойової машини піхоти БМП-1 - в районі Новолуганського; з мінометів калібру 82 мм - біля Хутора Вільного і Новозванівки; з протитанкових ракетних комплексів - поблизу Троїцького.

У цілому українські військові нарахували 31 міну, випущену із заборонених мінометів калібру 120 і 82 мм. У результаті ворожих обстрілів один військовий отримав поранення.

Раніше в МВС назвали кількість загиблих нацгвардійців на Донбасі.

Також нагадаємо, було підраховано, скільки мін знешкодили на Донбасі за тиждень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: