ЦВК створила спецдільниці для голосування в зоні ООС

Читать на русском
Центральна виборча комісія, як виняток, для голосування на виборах президента України створила 80 спеціальних виборчих дільниць на території військових частин.

Центральна виборча комісія, як виняток, для голосування на виборах президента України створила 80 спеціальних виборчих дільниць на території військових частин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ЦВК на сторінці Facebook.

«Розглянувши відповідні подання Міністерства оборони, Комісія утворила як виняток 80 спеціальних виборчих дільниць на території військових частин (формувань) у межах Донецької, Луганської та Львівської областей на чергових виборах президента України 31 березня 2019 року», - йдеться в повідомленні.

Так, у Донецькій області утворено 65 виборчих дільниць, в Луганській - 14.

Також були створені дільничні виборчі комісії (ДВК). Комісія також затвердила єдині кошториси видатків ОВК з виборів трьох територіальних виборчих округів на загальну суму 13 млн 47 тис.

«Так, станом на 14 березня Комісія затвердила єдині кошториси видатків ОВК 195 територіальних виборчих округів для підготовки і проведення чергових виборів президента України», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, ЦВК на виборах 2019, станом на 13 березня 2019 року, зареєструвала 683 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав.

Також повідомлялося, що Центральна виборча комісія України сформувала 101 дільничну комісію в закордонному виборчому окрузі на виборах-2019.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: