Марчук розповів, коли розпочнеться ремонт мосту на «Станиці Луганській»

Читать на русском
Україна готова відремонтувати міст на лінії розмежування в Станиці Луганській за умови режиму тиші.
Ілюстративне фото.

Україна готова відремонтувати міст на лінії розмежування в «Станиці Луганській» за умови «режиму тиші».

Як пише «Слово і Діло», про це заявив представник України в Тристоронній контактній групі Євген Марчук, повідомляє «Прямий».

Пункт пропуску «Золоте» відновив роботуПрикордонники та інші правоохоронці зі складу Об'єднаних сил готові до здійснення пропускних операцій.

Марчук зазначив, що на цю пропозицію Росія не погодилась.

«Україна заявила, що сама може відновити міст. Росія виступила проти цієї ідеї, щоб у випадку атаки могли пройти танки по мосту. Росія затягує це питання протягом декількох років... Україна готова приступити до практичного будівництва цього мосту», - заявив він. Марчук додав, що для ремонту мосту необхідно, щоб був оголошений «режим тиші»

Також представник України в Тристоронній контактній групі додав, що відновлення мосту суто в «інтересах цивільного населення».

Нагадаємо, міст у Станиці Луганській був підірваний на початку 2015 року. Зараз в районі цього мосту розташований єдиний пункт пропуску в регіоні. Через пошкодження мосту КПВВ «Станиця Луганська» обслуговує тільки пішоходів.

Як писало «Слово і Діло», у районі проведення операції Об‘єднаних сил на Донбасі 24 березня російські окупаційні війська тричі обстріляли позиції українських підрозділів, 25 березня поранено двох військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: