Бойко розповів, чи проводитиме переговори з Росією

Читать на русском
Кандидат у президенти Юрій Бойко і його соратник по політсилі Віктор Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ.

Кандидат у президенти Юрій Бойко і його соратник по політсилі Віктор Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ.

Як пише «Слово і Діло», про це українські політики сказали після зустрічі з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим.

Шафа кандидата. Які невиконані обіцянки ховає БойкоЮрій Бойко провалив обіцянки сприяти децентралізації влади, модернізувати армію й підтримати ініціативу про введення миротворців.

Кандидат в президенти сказав, що піде шляхом, який дозволить «прибрати взаємні обмеження, санкції, і забезпечити нормальний товарообіг».

Медведчук, який очолює політраду «Опозиційної платформи – За життя», стверджує, що «в результаті домовленостей і укладення нового контракту з 1 січня 2020 року» ціна на російський газ для України може знизитися як мінімум на 25%.

Він уточнив, що в п'ятницю у Москві обговорювали три питання: прямі поставки газу в Україну, питання газотранспортної системи, і «відновлення прагматичних економічних відносин між Росією і Україною».

Нагадаємо, в нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Зокрема про Юрія Бойка можна прочитати – тут.

Як відомо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: