Для військових ЗСУ створили 93 виборчі дільниці

Читать на русском
Для військових Збройних Сил України створили 93 виборчі дільниці для участі у виборах президента України.

Для військових Збройних Сил України створили 93 виборчі дільниці для участі у виборах президента України.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ, передає «Слово і Діло».

Коли активізують переговори щодо Донбасу та на що розраховує РФ?У Кремлі заявили, що за чинного президента Петра Порошенка відносини між Україною та РФ не поліпшяться, й чекають приходу президента миру.

«У цілому для військовослужбовців Збройних сил України буде створено 93 ділянки, із них 79 - в зоні Операції Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, одна із з дільниць буде працювати в навчальному центрі, одна - в дисциплінарному батальйоні, дві - за кордоном в місцях розташування миротворчих контингентів і 10 дільниць - в медичних закладах Міністерства оборони України.

У Генштабі зазначили, що було створено 79 спеціальних виборчих дільниць у винятковому випадку на тимчасовій основі на території військових частин (формувань) у зоні проведення Операції Об'єднаних сил. Зокрема, 14 дільниць - в Луганській області, 65 - в Донецькій.

Вибори Президента України відбудуться 31 березня. Для цього ЦВК створила 30 тис. виборчих дільниць. . Раніше СБУ заблокувала втручання спецслужб РФ в виборчий процес.

Також в ЗСУ назвали число українських військових в полоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: