Обіцянки кандидатів у президенти щодо відносин України з Росією – Тест

Читать на русском
Наскільки добре Ви знаєте, що обіцяють кандидати в президенти в своїх програмах щодо відносин між Україною та РФ. Пропонуємо перевірити себе за допомогою нашого тесту.
Слово і Діло

Передвиборчі перегони вийшли на фінішну пряму, але багато українців досі остаточно не визначилися з вибором. Для багатьох важливим критерієм стане позиція того чи іншого кандидата щодо відновлення миру та безпеки. Але не завжди передвиборча риторика претендентів на посаду глави держави співпадає з обіцянками, що записані в їхніх програмах.

Ми вирішили трохи полегшити Вам життя й розібрали програми всіх кандидатів у президенти на обіцянки. А з тих, що стосуються подальших взаємин між Україною та Росією, зробили тест. Пропонуємо перевірити, наскільки Ви орієнтуєтеся в запевненнях щодо планів на мир і відносини з північним сусідом, які кандидати не просто озвучили, а зафіксували на папері.

Усі програмні обіцянки можна подивитися в нашій рубриці «Вибори», де є стисла інформація про кожного кандидата, його декларація у вигляді інфографіки та біографія. Ще Ви зможете проголосувати за кожну окрему обіцянку, визначивши, наскільки вона важлива та чи можливо її виконати.

До речі, в нас є тест про те, що загалом обіцяють у своїх передвиборчих програмах кандидати в президенти.

Також пропонуємо перевірити, чи можете Ви відрізнити обіцянки Зеленського, Тимошенко та Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: