У Мінфіні розповіли чи продовжать пільгове розмитнення «євроблях»

Читать на русском
Період розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації зі знижкою у 50% вирішили не продовжувати, закінчивши його 22 лютого.

Період розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації зі знижкою у 50% вирішили не продовжувати, закінчивши його 22 лютого.

Як пише «Слово і Діло», про це на брифінгу у Києві повідомив заступник міністра фінансів України Сергій Верланов, передає «Укрінформ».

Розмитнення авто на єврономерах: нові акцизи та штрафи для «євробляхерів»Щоб безперешкодно ввезти в Україну 14-річну Renault Laguna, її власник заплатив понад 40 тисяч гривень зборів. Митники вважають, що він заощадив.

«Було прийнято рішення не подовжувати пільговий період. Уряд, президент та профільний комітет залишились на тій позиції, що була зафіксована у законі», - сказав чиновник.

Нагадаємо, два закони набули чинності торік в листопаді. 22 лютого спливає термін пільгового розмитнення авто на єврономерах з оплатою лише половини ставки акцизного податку.

Раніше президент Петро Порошенко розповів, куди скерували гроші від розмитнення «євроблях».

Як відомо, з 25 листопада 2018 року по 19 лютого 2019 року митницями ДФС оформлено майже 195,2 тисячі транспортних засобів. За них власники сплатили понад 12 мільярдів гривень платежів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: