Суд призначив перше засідання у справі Онищенка

Читать на русском
Перше судове засідання у так званій газовій справі народного депутата Олександра Онищенка призначене на 10 червня 2019 року.

Перше судове засідання у так званій газовій справі народного депутата Олександра Онищенка призначене на 10 червня 2019 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Як зазначається, у лютому 2019 року до суду скеровано обвинувальний акт стосовно народного депутата України Олександра Онищенка - організатора «газової схеми» та фінансової директорки підконтрольних народному депутату підприємств.

«Оскільки обвинувачені перебувають поза межами України, їх судитимуть заочно. Однак судитимуть лише за три місяці - перше засідання призначене на 10 червня 2019 року», - йдеться в повідомленні.

Раніше САП повідомила, що обвинувачені проігнорували виклики на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження та не з’явились на виклик для отримання обвинувального акту.

Про те, що НАБУ завершило розслідування у справі Онищенка стало відомо на початку лютого.

Нагадаємо, НАБУ отримало дозвіл на заочне засудження Онищенка. За версією слідства, нардеп є керівником злочинної організації, учасники якої отримали понад 1,6 млрд гривень від реалізації природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з «Укргазвидобуванням».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: