НАБУ викликає Онищенка для вручення обвинувального акта

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро викликає нардепа-втікача Олександра Онищенка для вручення обвинувального акта щодо створення незаконної газової схеми.

Національне антикорупційне бюро викликає нардепа-втікача Олександра Онищенка для вручення обвинувального акта щодо створення незаконної газової схеми.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення у виданні «Урядовий кур'єр».

У НАБУ назвали кількість томів у «газовій справі» ОнищенкаДетектив Національного бюро повідомив, що матеріали справи члена парламенту складаються з більш ніж 560 томів.

Вказано, що депутата Верховної Ради викликають 16 лютого на 11:00.

«Національне антикорупційне бюро України ... викликає підозрюваного Онищенка Олександра Романовича 16 лютого об 11:00 до Національного антикорупційного бюро ... для вручення обвинувального акта в кримінальному провадженні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 лютого розслідування щодо народного депутата Олександра Онищенка було завершене. Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що обвинувальний акт буде скерований до суду найближчим часом.

Як повідомлялося, НАБУ отримало дозвіл на заочне засудження Онищенка. За версією слідства, нардеп є керівником злочинної організації, учасники якої отримали понад 1,6 млрд грн від реалізації природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з «Укргазвидобуванням».

Додамо, детективи НАБУ також розслідують можливу розтрату майна державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз» за змовою зі службовими особами ПАТ «Пласт», фактичним власником якого є компанія Ostexpert Limited, яка належить нардепу Онищенку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: