Зведення ООС: обстріли біля села Катеринівка, є втрати

Читать на русском
Минулої доби бойовики три рази обстріляли позиції ОС. Один український військовий загинув.

Минулої доби бойовики три рази обстріляли позиції ОС. Один український військовий загинув.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Підкреслюється, що окупанти тричі застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю.

Усі обстріли бойовики здійснили у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Із мінометів калібрів 120 та 82 мм - поблизу села Катеринівка.

Двічі - зі снайперської та стрілецької зброї, а також з великокаліберних кулеметів, і у подальшому - з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

За даними розвідки, 18 березня 2 окупантів було ліквідовано та 2 поранено. Також знищено 2 бойові машини піхоти та дві одиниці військової автомобільної техніки окупантів.

«Від початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться у звіті.

Також в ООС провели навчання з ракетним комплексом «Точка У».

Нагадаємо, напередодні прес-служба Військово-морського флоту України показала, як водолази ВМС проводять навчання під водою в крижаному морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: