У Миколаєві сталася стрілянина в черзі McDonald's, є постраждалий

Читать на русском
Один із миколаївців вистрілив в опонента, попередньо, з травматичної зброї, поранивши його в груди.

Увечері 15 березня в Миколаєві через конфлікт у черзі в ресторані швидкого харчування McDonald's сталася стрілянина. В результаті інциденту постраждала одна особа.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області, пише «Слово і Діло».

«Сьогодні о 19:20 до Центрального відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у закладі громадського харчування по вул. Адмірала Макарова відбувається конфлікт між двома чоловіками, під час якого один із них застосував зброю», - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що сварка виникла між 38-річним водієм автомобіля Ford і 35-річним пасажиром автомобіля Dewoo Lanos на грунті «раптово виниклих неприязних відносин». Один із миколаївців вистрілив в опонента, попередньо, з травматичної зброї, поранивши його в груди.

Поранений чоловік був госпіталізований, а інший учасник події доставлений до відділку поліції, де зараз дає свідчення. Зброю було вилучено для направлення на експертне дослідження. Тривають слідчі заходи.

Відомості про подію внесені до реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», санкція статті передбачає накладення штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Також нагадаємо про стрілянину в центрі Дніпра.

Раніше повідомлялося, що в лікарні Бердянська сталася стрілянина, є постраждалий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: