У лікарні Бердянська сталася стрілянина, є постраждалий

Читать на русском
Постраждалого, чоловіка 1976 року народження, із сліпим пораненням голови госпіталізували. Його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

У Бердянську громадянин Росії влаштував стрілянину в будівлі міської лікарні, в результаті якої був поранений охоронець.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в неділю, 27 січня, передає «Слово і Діло».

«26 січня близько 15:35 У Бердянський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з міської лікарні про конфлікт і стрільбу в приміщенні медичного закладу на вулиці Консульській міста Бердянськ», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що на першому поверсі лікарні між двома відвідувачами і приватним охоронцем медичного закладу виник конфлікт, у результаті якого один із чоловіків дістав зброю і двічі вистрілив у працівника медичної установи.

Стрілець намагався сховатися, але його затримали відвідувачі лікарні і медики, які стали свідками події. Правопорушником виявився громадянин Росії 1978 року народження. Слідчо-оперативною групою було проведено огляд місця події та вилучено револьвер під патрон Флобера.

Постраждалого, чоловіка 1976 року народження, із сліпим пораненням голови госпіталізували. Його життю і здоров'ю нічого не загрожує. За даним фактом порушене провадження за статтею про хуліганство (ч.4 ст.296 КК України). Підозрюваному загрожує до семи років в'язниці.

Раніше на різдвяному ярмарку в центрі Страсбурга сталася стрілянина, є жертви.

Також відзначимо, з'явилося відео з керченського коледжу під час стрілянини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: