З'ясувалися подробиці стрілянини біля будівлі суду в Миколаєві

Читать на русском
У Миколаєві поліція затримала другого стрілка під будівлею Ленінського районного суду, який втік із місця злочину на автомобілі Merceses Vito.

У Миколаєві поліція затримала другого стрілка під будівлею Ленінського районного суду, який втік із місця злочину на автомобілі Merceses Vito.

Про це повідомляє «Преступности.НЕТ», пише «Слово і Діло».

У затриманні брали участь працівники патрульної поліції та Центрального відділу поліції, воно відбулося в районі Варварівського мосту на виїзді з міста в напрямку Одеси.

Другий затриманий – син першого стрілка, якого затримали одразу після стрілянини. Інформацію про це підтвердив перший заступник начальника ГУНП у Миколаївській області Іван Виговський.

Він пояснив, що 30 січня суд розглядав цивільний позов про боргові зобов'язання ще за 2008 рік. Миколаївець був винен подружжю з Одеси певну суму, суд ухвалив рішення на їхню користь.

«Той, хто стріляв, не визнає цього боргу. Після судового засідання між ними стався конфлікт і той, хто стріляв двічі, вистрілив у опонентів», – сказав Виговський.

Як стало відомо, першого стрілка затримав оперативник Інгульського відділу поліції, який проїжджав повз будівлю суду й став очевидцем злочину.

Також нагадаємо, в Дніпрі розстріляли чоловіка в дворі власного будинку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: