У харківській школі сталася стрілянина – соцмережі

Читать на русском
Школяр поранив у шию одну з матерів. Адміністрація обмежилася викликом батьків і бесідою, намагаючись зам'яти інцидент, пишуть у соцмережах.

У Харкові учень приніс до школи пістолет і вистрілив у одну з матерів.

Про це повідомляють на пабліку «Харьков 1654» у мережі Facebook, пише «Слово і Діло».

Інцидент стався напередодні, 13 листопада, в спеціалізованій школі №17. Зброя, з якої стріляв школяр, імовірно, травматична. Автор повідомлення уточнює, що він стріляв на перерві й влучив у шию одній із матерів. Жінка сама змогла залишити територію навчального закладу.

«Адміністрація викликала до школи батьків і після тривалої бесіди відпустила горе-стрілка разом зі зброєю й батьками додому, а постраждала залишила територію школи самостійно. За словами педагогів: торік на цю дитину писали чимало скарг і характеризують її як «неблагонадійну», а батьки при цьому «заряджені», – йдеться в повідомленні в соцмережах.

Також автор додав, що поліцію не викликали, оскільки «хочуть зам'яти цей інцидент і спустити на гальмах».

«Інформація отримана від одного з педагогів, якого називати не буду, щоб уникнути можливих проблем з боку адміністрації школи. Що робити в такій ситуації? Адміністрація школи, ймовірно, буде один одного прикривати. Педагоги боятися за здоров'я й життя дітей і за своє», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулого місяця студент влаштував стрілянину й підірвав бомбу в Керченському політехнічному коледжі. За останніми даними, загинула 21 людина, серед яких 16 студентів і п'ятеро працівників коледжу. Постраждали понад 50 осіб. Стрілок наклав на себе руки в бібліотеці коледжу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: