У Чернігівській області на хабарі попався голова сервісного центру МВС

Читать на русском
Начальника одного з територіальних сервісних центрів МВС Чернігівської області підозрюють у вимаганні 20 тисяч дол хабара.

Правоохоронці викрили на хабарі начальника одного з територіальних сервісних центрів МВС Чернігівської області.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 15 березня, повідомляє прес-центр СБУ.

«У рамках розпочатого кримінального провадження оперативники спецслужби задокументували, що чиновник вимагав 20 тисяч доларів США від місцевого жителя за перекваліфікацію дій обвинуваченого на менш тяжкий злочин», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, під час слідчих дій встановлено, що зловмисник представлявся посередником, у якого для "вирішення питання" нібито є попередня домовленість з працівником прокуратури Чернігівської області.

Зазначено, що правоохоронці затримали керівника центру на робочому місці під час отримання однієї з частин неправомірної вигоди в розмірі $2000.

Відомо, що чиновнику повідомили про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Зараз йдуть першочергові слідчо-оперативні заходи для перевірки причетності до вчинення правочину співробітника прокуратури.

Раніше співробітники Державного бюро розслідувань затримали в Полтавській області двох оперуповноважених одного з райвідділів поліції під час отримання хабара.

Також повідомлялося, що співробітники СБУ спільно з Генпрокуратурою викрили на хабарі радника на громадських засадах керівництва Міністерства внутрішніх справ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: