Громадянина Вірменії підозрюють у вбивстві працівника АП

Читать на русском
Двоє зловмисників завдали потерпілому не менше чотирьох ударів по голові, внаслідок чого той упав на землю.

Слідчі поліції оголосили підозру 25-річному громадянину Вірменії в скоєнні розбійного нападу на співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого. Він затриманий.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба прокуратури Києва у четвер, 14 березня.

За даними наглядового відомства, 13 березня приблизно о 23 годині 50 хвилин, перебуваючи на вул. Багговутівській, підозрюваний разом з іще одним зловмисником, особистість якого в даний час встановлюється, «перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння помітили раніше незнайомого їм чоловіка і напали на нього для заволодіння його особистим майном".

«Зловмисники завдали потерпілому не менше чотирьох ударів в ділянку голови, внаслідок чого чоловік впав на землю. Після цього зловмисники заволоділи його особистими речами, а саме мобільним телефоном і банківською карткою, і зникли з місця скоєння злочину. Тіло потерпілого вранці 14 березня знайшли перехожі», - йдеться в повідомленні.

Загиблим чоловіком виявився співробітник адміністрації президента.

«За попередніми даними, смерть чоловіка настала внаслідок хронічної ішемічної хвороби серця. Однак остаточно причина смерті буде встановлена ​​після проведення судово-медичної експертизи», - відзначили в прокуратурі.

Нині відомство готує клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Також вживаються заходи щодо встановлення особи другого нападника і його затримання.

Раніше в четвер повідомлялося, що в Києві біля церкви знайшли труп співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, 1973 року народження. Загиблий був головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: