У Києві знайшли тіло працівника АП: назвали причину смерті

Читать на русском
Також повідомляється, що чиновника перед смертю пограбували. Правоохоронці також затримали двох чоловіків, яких камери відеоспостереження зафіксували поряд із чоловіком.

Працівник Адміністрації президента України Олександр Бухтатий, тіло якого знайшли в четвер, 14 березня, неподалік від церкви на вулиці Багговутівській у ​​Києві, помер у результаті ішемічної хвороби серця.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, пише «Слово і Діло».

Стало відомо, скільки в лютому заробив Порошенко та працівники АПУЗарплата президента Петра Порошенка становить 28 тисяч гривень. Найбільше отримав глава АПУ Ігор Райнін.

Також повідомляється, що чиновника перед смертю пограбували. Правоохоронці також затримали двох чоловіків, яких камери відеоспостереження зафіксували поряд із ним.

У поліції уточнили: наразі з урахуванням висновків судмедекспертів інцидент із загибеллю Бухтатого кваліфікований як розбій.

Тим часом президент Петро Порошенко висловив співчуття родині в зв'язку зі смертю працівника Адміністрації президента Олександра Бухтатого й закликав правоохоронців максимально швидко знайти та покарати винних у злочині.

Відповідну заяву оприлюднили на сайті глави держави.

Також повідомляється, що чиновника перед смертю пограбували. Правоохоронці також затримали двох чоловіків, яких камери відеоспостереження зафіксували поряд із чоловіком.

«Звертаюся до правоохоронних органів із закликом в максимально короткий термін встановити винних у злочині і покарати їх відповідно до закону», - заявив Порошенко.

Також він додав, що доручив главі АП надати всю необхідну організаційну допомогу для похорону загиблого.

Раніше журналіст «Слова і Діла» розбирався, що заважає правоохоронцям розслідувати резонансні вбивства.

Також нагадаємо, під час сутичок під АП постраждали три силовики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: